ZeroWaste

Eco Friendly

ZERO WASTE - bazele Fairy Treasure

 

 IDEOLOGIA ZERO WASTE.

ZeroWaste este un set de principii focusate pe prevenirea poluării ceea ce încurajează reinventarea, crearea de noi produse, și darea de viata articolelor sub o altă formă, astfel acestea ramânând în circiuitul de folosință în loc să primească statutul de deșeu ceea ce duce la afectarea mediului înconjurător.


FAIRY TREASURE DIN VIS ÎN REALITATE.

Venind din lumea meșteșugului, handmadeului și a artelor, ne doream foarte mult să putem crea ceva care contează, atât pentru noi, sufletele noastre cât și pentru mediul care ne înconjoară, Ne doream mult să putem crea o activitate simplă de hobby, de handmade, să putem crea ceva mai mult, ceva să lase o urmă, să fie observată, adminrată, apreciată de altii, să putem deveni un exemplu și să reușim să însuflșm această mentalitate la cât mai mulți oameni. Visul nostru a luat naștere și acum avem propriul atelier care sperăm să crească și această mentalitate ZERO WASTE să fie preluată de cât mai multă lume. Desigur orice pas mic în această direcție este unul pozitiv și are efecte asupra mediului înconjurător, Totul începe cu pași mici dar hotărâte și sigure.


ÎN LUME DESPRE ZEROWASTE.

În lume se aude din ce în ce mai mult despre ZEROWASTE, despre multitudinea de beneficii pe care aceasta gândire le are. Desigur pentru unii este posibil sa fie un efort pentru început având în vedere că trebuie făcute schimbari în viața de zi cu zi, în gândire în mod deosebit, dar în toate interviurile, descrierile pe care le găsim WorldWide se vorbește despre o sănătate îmbunătățită, reducerea cheltuielilor prin utilizarea mai eficientă a produselor, un mediu mai sănătos și curat precum și inovație în viața produselor protejând astfel natura, reducând astel consumul excesiv.

Design de proudse

Produse unicate

Consultanta ZeroWaste companiilor

De la inceputuri si pana azi

Marketplace – Fairy-Treasure

Newsletter

Inscrie-te pentru a fi la zi cu noutatile