Targul de Craciun de la casa Teleki din Baia Mare

Targul de Craciun de la casa Teleki din Baia Mare

E decembrie, e frig si iarna in toi. Incet ne pregatim de Sarbatori ca vine Craciunul, dar inainte sa ne pregatim pentru targul de Craciun.

Anul acesta am fost gazduiti la Targul de Craciun organizat de comunitatea maghiara din Baia Mare, care a avut loc la casa TELEKI SANDOR, acea cladire simpla, veche, frumoasa de langa Casa Casatoriilor. Daca nu stiti unde este, eu sincer va recomand sa faceti o vizita la Casa Memoriala Teleki Sandor, este absolu minunat atat pe exterior cat si pe interior.

Comunitatea maghiara obisnuieste de multi ani sa organizeze astfel de targuri, unde sunt asteptati cu totii, romani, maghiari, nu se face diferenta, si la targ veti gasi oameni extraordinari, artisti si oameni de bun simt.

Noi desigur am fost prezenti de aceasta data cu produse majoritatea unicate, lucrate manual care au fost create in spiriul ZERO WASTE.

 

Putem spune ca a fost foarte placut si frumos sa fim acolo, am intalnit oameni extraordinari, ne-am facut prieteni noi, si desigur am si vandut produse, ceea ce ne bucura in mod special, pentru ca astfel putem spune ca am reusit ca din materiale gate de aruncat sa reusim sa cream ceva nou, ceva util pentru cineva.

Cel mai placut lucru a fost, cand am observat cat de mult interes am trezit in oameni prin expunerea acesot produse, prin expunerae acestei principii zero waste, acest aspect cred ca ne bucura cel mai mult si conteaza cel mai mult.

Va multumim tuturor pentru acest targ minunat, atat organizatorilor cat si vizitatorilor deasemenea,

Va dorim sarbatori magice si sper sa ne vedem peste un an tot aici! Noi abia asteptam sa ne revedem!

un Craciun Fericit va dorim si La Multi Ani!

Leave a Reply