Târgul Darurilor de Crăciun Baia Mare, ediţia a VIII-a, 2019 – în curând

Târgul Darurilor de Crăciun Baia Mare, ediţia a VIII-a, 2019 – în curând

E Decembrie, E Iarnă, E luna cadourilor, E lună de sărbătoare, E luna în care familiile se reunesc, E luna în care este organizat Târgul Darurilor de Crăciun de către Asociația Nod.

Scopul principal al acestui eveniment, este, ca s-o citez pe doamna Ilieana, organizatoare evenimentului, este sa punem în lumină ceea ce Maramureșul, și România au frumos și autentic, într-un mod cât mai spectaculos și atractiv.

Acest eveniment este o alternativă creativa, originală și onestă publicului, în care vin în întâmpinarea dumneavoastră artiști, meșteșugari, producători locali în ideea de a va oferi vouă, publicului din maramureș lucruri de calitate, făcute cu drag și suflet evitând kitschul de orice fel.

Vă așteptăm cu drag la Târg, în perioada 18-21 decembrie 2019, noi vom fi acolo! și vă spunem un mic secret, la acest târg chiar veți găsi lucruri de valoare, create în plină dragoste! Nu ezitați să ne vizitați și să vă faceți un cadou, doar e Crăciun, când dacă nu acuma!

 

Vă Mulțumim! și pe această cale dorim sa mulțumim la Asociația Nod pentru invitație, va fi o onoare să fim prezenți acolo. Va Mulțumim !

Târgul Darurilor de Crăciun, Salonul Artelor, Biblioteca
Judeţeană Petre Dulfu, Baia Mare, ediţia a VIII-a, 18-21 decembrie, 2019

Nu uitați să dațun un share, sa afle caât mai multa lume că suntem acolo pentru voi!

Va Mulțumim pentru SHARE în avans!

Leave a Reply