StartUp la Cursuri de Coritorie

StartUp la Cursuri de Coritorie

Asa cum v-am promis, cu aceasta ocazie va putem spune ca am finalizat cu succes primul curs de coritorie pentru incepatori.

Am avut placerea sa avem o grupa completa si in decursul a 7 intalniri, pline de emotie pentru noi, speram ca acest aspect am reusit sa o mascam cu succes, sa devenim oarecum o mini familie cu fetele care au venit la curs.

In cadrul cursului am invatat bazele coritoriei, diverse tehnici, desigur in timul atelierelor am discutat si mai in amanunt pentru a exlica posibilitatile existente in acest domeniu.

Intr-o zi am venit cu ceva special, si am tinut sa facem o pauza in care sa vedem cate putin si despre broderia digitala si lumea acestei activitati, care pare foarte usoara la inceput din exterior dar este cu atat mai complicata cand te afli in ea.

Atelierele de coritorie s-au desfasurat timp de 7 saptamani, cate un atelier pe saptamana, avand in vedere ca doamnel cursante au si servici si copii am considerat ca aceasta este cea mai buna varianta, si astfel avuse ocazia sa isi faca timp in program pentru a putea si exersa acasa cele invatata in timpul unui atelier.

Ca rezultat final, ne-am propus sa ajungem in stadiul in care cursantele sa stie sa faca singure un sort de la a la z fara ajutor extern, si sa gestioneze masina de cusut, cu toate problemele care pot aparea in timpul unei astfel de activitati.

Leave a Reply