Fie că scurtăm o rochie înfrumusețată pentru clientul dvs. sau reparăm un fermoar pe o jachetă de piele pentru camera dvs. de stoc, suntem aici pentru a vă ajuta cu toate.

Dacă clientul dvs. are nevoie de o schimbare urgentă, atunci suntem aici pentru a vă ajuta. Șoferul nostru îl poate colecta și livra înapoi cât mai curând posibil!

Producție în serie – Încheiere de parteneriat prin titlu de exclusivitate în ccea ce privește producția produselor clientului și a informatțiilor croiurilor referitoare acestora

TESTIMONIALS

CE SPUN CLINETII MUNCA NOASTRA
Background Heading

Croire

Modificrea designurilor existenta sau crearea de modele noi

Indiferent dacă aveți nevoie de noi pentru a crea un model personalizat de la zero, pentru a copia o haină într-un model sau pentru a modifica un model existent – vă putem ajuta cu toate acestea.

Background Heading

Gradare

Daca va place - putem realiza pe marimi daca doriti

După ce ați decis că sunteți mulțumit de modelul dvs. și doriți să aveți mai multe dimensiuni în același stil, putem nota acest lucru pentru dvs.

 

Background Heading

De fabricatie

fara numar minim de bucati

Este posibil să aveți nevoie de un singur articol sau de o sută pentru a fi realizat. Oricât de mulți, vă putem crea piesele la cea mai înaltă calitate, cu sfaturi despre finisaje, garnituri și multe altele.