Povestea Noastra

Din Hobby-Pasiune la Business

Am pornit la drum cu un vis, acela de a aduce politica Zero Waste în atenția tuturor prietenilor mediului, deoarece “Noi nu am moștenit pământul de la strămoșii noștri. Noi am primit pământul cu împru,utul de la nepoți!”

        Ce înseamnă Zero Waste? La fel cum spune și numele această ideologie pornește de la premisa că nu trebuie să se irosească nimic. Este o superputere care ne permite să salvăm o parte din deșeuri și ne lăsăm imaginația să le dea naștere sub altă formă.

Totul a început de la un HOBBY. Fiind o persoană dinamică și socială, căutam mereu să fie înconjurat de oameni și energie, așa că am început să iau parte la ateliere handmade și de meșteșugărit. Încetul cu încetul hobby-ul s-a transformat într-un vis care a reușit să se materializeze prin Fairy-Treasure!!!

       Deși o afacere mică, la început de drum, avem planuri mărețe. Ne dorim să luați parte la procesul de creație și să vă bucurați împreună cu noi de magia mâinilor voastre. De aceea în viitorul apropiat ne dorim să vă primim în familia noastră, oferindu-vă posibilitatea de a lua parte la cursuri de croitorie și creație, tabere pentru copii, unde să își poarta utiliza energia spre a da naștere unor noi obiecte și alte activități palpitante pe care le puteți propune chiar voi.

Trecand prin multe incercari si greutati inca de la inceput de drum, mute dintre ele reprezentand preturile de vanzare, acestea nefiind cele mai mici, avand in vedere materialele utilizate, ele fiind de cea selectate cu mare atentie asigurand doar utilizarea materialelor de cea mai buna calitate si o atentie deosebita asupra executiei, astfel oferind doar produse de cea mai buna calitate cu o durata lunga de viata, dar pe langa activitatile deja mentionate, am ajuns la punctul de a ne rezuma la o linie clara de produse, dar nu renuntam la hobby si la crearea de noi articole, doar poate mai reduse ca varietate.

Nu ne ramane decat sa va invitam in SHOP-ul nostru ONLINE pentru a 

Din SPATELE BRADNULUI

O echipa mica dar dinamica, care vor asigura ca serviciile si produsele noastre sa fie pe placul dumneavoastra si va promitem odata ce face-ti cunostinta cu produsele Fairy-Treasure sigur ne vom revedea in curand.

 

Va Multumim

Ne angajăm să creăm schimbarea pe care
dorim să o vedem în lume

Livrare prin curier

Plata securizata

14-zile Returnabil

Comenzi personalizate

Inregistreaza-te pentru noutati

Fii la curent cu noutatile, promotiile Fairy-Treasure