Fairy-Treasure si InovationIT

Inovation IT – editia a V-a, un eveniment organizat de https://www.one-it.ro/ Acest eveniment a avut loc in 14 noiembrie 2019 la sala de evenimente “Primera” a Hotelului Primera Dru si a gazduit peste 140 de participanti.

 

Acest eveniment este una importanta din mediul de business regional si nu numai. In aceasta a cincea editie a fost dedicata prezentarii noutatilor in domeniul IT de catre specialisti de top din domeniu. Desigur mai multe detalii legat de acest eveniment veti putea citi in rezumatul realizat de catre Echipa One-IT: https://www.one-it.ro/blog/innovation-it-2019-pune-maramuresul-pe-harta-inovatiei/#more-3999

Fairy-Treasure doreste pe aceasta cale sa multumeasca One-IT pentru invitatia de a participa la acest eveniment de o importanta atat de mare si multumim pe aceasta cal Echipei ONE-IT pentru profesionalismul de care dau dovada la fiecare provocare, suportul oferit si solutiilor business, care ne-au ajutat foarte mult in StartupUL nostru, in drumul nostru si ne ajuta in continuare fara ezitare.

 

Putem spune ca alaturi de ei suntem la zi cu tehnologia, cu solutii din ce in ce mai performante si avem ocazia sa analizam oportunitaile care se potrivesc afacerii Fairy-Treasure pentru a optimiza activitatea si a creste productia prin eforturi minime apeland la noi tehnologii.

 

Putem spune in domeniul business ONE-IT is the BEST in TOWN! Va Multumim!

Nu in ultimul rand VA MULTUMIM ca ne-am putut impartasi visul nostru cu cei prezenti la eveniment, si am avut onoarea sa preimem doi participanti, care in acest moment sunt norocosii detinatori a doua produse ZERO WASTE marca Fairy-Treasure.

Visul nostru a pornit la drum din lumea HandMade-ului si ca un copil mic in drumul lui spre maturizare am ales drumul ZERO WASTE, un drum frumos, pe care o dorim sa facem cunoscut-a cu cat mai multa lume!

 

Va multumim ONE-IT ati fost si sunteti alatur de noi! fara voi proiectul si visul nostru nu s-ar fi realizat.

Va multumim ONE-IT

 

Daca v-au placut premiile din fotografii? puteti arunca o privire in magazinul ONLINE: http://shot.fairy-treasure.ro

Leave a Reply