Poveastea noastra – Fairy-Treasure

Poveastea noastra – Fairy-Treasure

SC Sass Boglarka SRL  sau mai bine zis numele care ne prinde cu adevarat FAIRY TREASURE, are ca activitate principala fabricarea, dar si crearea de posete preponderent create cu tehnica “Patchwork” (din bucati si resturi de materiale) dar si prin alte tehnici sau alte tipuri de produse, cum ar fi rucsace.

Foarte important aspect ar fi ca toate aceste produse vor fi create prin reciclarea materialelor textile preponderent
din alte fabrici astfel aducand un plus creativitatii si ecologizarii.

Esenta afacerii este utilizarea tehnicii “patchwork”, aducerea artei si a tehnicilor din lumea produselor “hand made” in fabrici si in productia de serie precum si recilcarea deseurilor textile de la alte fabrici.

Am ales optiunea de a realiza produse cu serii limitate sau unicate pentru ne putea adresa unei sectiuni de piata unde aceste tipuri de produse sunt cele mai cautate si apreciate, pentru ca le va oferi ceva unic, ceva aparte.

Pentru aceste produse, pentru a putea sa ne ridicam calitativ la cele mai inalte cerinte a clientilor putem spune ca avem echipamente performante de ultima generatie si o echipa de designeri si graficieni de exceptie care va vor asigura produse cu designuri la care poate nici nu ati visat

Scopul nostru este de a oferi ceva nou, de a oferi ceva elegant, sa aducem arta in lumea productiei  in serie, sa aducem priceperea noastra si preocuparile cu radacini inca din copilarie fata de aceste activitati, la un alt nivel.

Ce va putem spune este ca la noi calitatea primeaza pe primul loc, si unde in productie vrem o amprenta serioasa a artei, a tehnicilor unicate folosite si preluate din creatia produselor “handmade”, si transpuse si optimizate pentru productia in serie cu echipament tehnologic cu performante deosebite.

Reducerea poluarii prin recilarea deseurilor si transformarea lor in produse de cea mai buna calitate in care se resimte arta.

La fiecare pas vorbim de recilcare, desigur este un elemend de baza a produselor noastre folosirea acestor material, dar binenteles vor fi si situatii in care vom folosi si alt tip de material.

 

De asemenea una dintre cele mai importante obiective ale noastre, pe langa productie, profit evident, prin intermediul magazinului nostru ONLINE  http://shop.fairy-treasure.ro si cea de baza cum ar fi reciclarea avem o misiune importanta, desigur misiune care se trage tot din perioada noastra in care ne ocupam preponderent de activitati „HandMade”, este organizarea de cursuri, de seminarii, sa ne ocupam de copii pentru a le transmite pasiunea noastra din aceasta lume frumoasa de creatie, producite, protectie a mediului, si desigur pentru a cunoaste atat cei mici dar si cei mari, ce inseamna o afacere, productie, tehnologiile care sunt folosite si astfel pentru a le crea o imagine intreaga asupra acestor aspecte, cu increderea ca printre ei vom revedea mici intreprinzatori in viitorul apropiat sau indepartat.

 

Sa nu uitam cum am ajuns aici, nimic nu se poate realiza peste noapte fara sprijin, fara suport, si aici as dori sa multumesc familiei, copiilor si partenerului meu pentru increderea acordata, rabdarea si inca odata rabdarea de care fac dovada, de asemenea doresc sa mentionez ca Finantarea acestui proiect Fairy Treasure s-a realizat din bugetul Ministerului pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat (MMACA) prin Programul pentru stimularea înființării întreprinderilor mici și mijlocii „Start-up Nation – Romania” cu titlu : Fabricare și creare poșete în stilul „patchwork” prin Acordul de finanțare nr. 2647/19.09.2017

Leave a Reply