Absorbante intime lavabile – 100% – Eco Friendly – marca Fairy Treasure

Absorbante intime lavabile – 100% – Eco Friendly – marca Fairy Treasure

Despre absorbantele intime lavabile Eco Friendly

MODĂ NOUĂ! – Eco Friendly

Să excludem absorbantele intime și tampoanele de unică folosință toxice!

În schimb, să protejăm sănătatea noastră și pământul cu ajutorul absorbantelor lavabile confecţionate din bumbac 100%, fără pată după spălare! Fi parte din famila Eco Friendly

NUN SUNT BUNE CELE DE UNICĂ FOLOSINŢĂ?!

În orice caz, absorbantele şi tampoanele de unică folosință nu sunt sănătoase și poluează mediul înconjurător. O femeie, în cursul vieţii sale aruncă aproximativ 10.000 de absorbante și tampoane igienice, din care o mare parte nu se va descompune sau aceasta va dura aproximativ 500 de ani, deoarece este şi din material sintetic, să nu mai vorbim despre faptul că, absorbantele şi tampoanele igienice sunt înălbite cu clor, şi despre gel, care este un derivat al petrolului, în caz fericit sunt produse din amidon de grău. Din păcate, nu în toate ţările se inscripţionează pe absorbantele, tampoanele de unică folosinţă, din ce fel de material sunt fabricate. Sunt categoric dăunătoare pentru organism, deoarece în lichidul “închis” de cristalele de gel este foarte mare şansa existenţei şi înmulţirii unor bacterii, să nu mai vorbim despre mirosurile neplăcute, iar aceste absorbante nici nu sunt comode măcar!

În familia noastră de produse Eco Friendly, fiecare suprafață care intră în contact cu pielea este realizată din bumbac 100%, un material moale, confortabil care respiră. Nici nu se prea pot observa în timpul purtării, deoarece sunt confecționate din același textil ca şi lenjeria de corp, cu dimensiuni și grosimi diferite.

Le veţi adora!

Despre menstruaţie! Nu este necesar ca acest eveniment lunar să fie neplăcut sau chiar dureros. Să folosim metoda bunicilor noastre și să o asezonăm cu un pic de design! Fie că eşti o adolescentă sau o doamnă mai în vârstă, lucrăm pentru a schimba viața Ta și a mediului tău, într-un mod pozitiv!

ABSORBANTE LAVABILE?! Eco Friendly?

Da! Ce aţi spune dacă, în loc să vă petreceţi timpul preţios în fiecare lună, stând la coadă pentru a cumpăra din nou şi din nou absorbante scumpe şi nesănătoase, le-ați pune mai degrabă confortabil în mașina de spălat la fel ca lenjeria de corp și pentru următorii cinci nu aţi avea grija achiziţionării de absorbante intime noi?

Sună bine, nu? Ei bine, nu este imposibil! – Cu produsele Eco Friendly de la Fairy Treasure Va spunem noi, TOTUL ESTE POSIBIL

MOD DE UTILIZARE

Se fixează cu ajutorul unei capse aflate pe aripioare, sub lenjeria de corp.

Eticheta este pe stratul impermeabil, aceasta ne ajută să identificăm direcţia în care trebuie aplicat absorbantul. Important este ca eticheta să fie întotdeauna spre chilot şi nu spre piele. După utilizare, acesta poate fi sigilat cu un pliu mic, astfel încât stratul impermeabil să fie deasupra.

CE CANTITATE SĂ CUMPĂR? CÂT COSTĂ?

Vă recomandăm să cumpărați 8 – 10 absorbante, în funcție de ciclu și frecvența de spălare. Pare a fi o sumă mare, însă aceste absorbante au o durată medie de cinci ani, luând în considerare preţul unor absorbante de unică folosinţă mai scumpe, se compensează într-o perioadă de un an. Deci, în următorii patru ani sunt „gratuite”. 🙂 … şi sunt întotdeauna la îndemână, sunt mai sănătoase, mai comfortabile şi ecologice! De astea ii si spunem ECO FRIENDLY de la Fairy Treasure

… dacă vă gândiți la o investiție mai mică, începeți cu câteva bucăți și extindeți-vă stocul lună după lună.

Leave a Reply