si tu poti deveni partener - Fiary Treasure

Foter Fesztival / Festivalul maghiar 2019 Baia Mare

Fairy-Treasure este o echipa activa in cadrul comunitatii maghiare din baia mare si nu numai. In descrierea noastra ati putut observa cand scriam ca avem un spate experienta de peste 10 ani in domeniul HandMade, a mestesugului si acum va putem spune de unde aceasta experienta. Noi de ani de zile suntem o echipa activa, care se ocupa in mod special cu copii in vederea dezvoltarii creativitatii si abilitatii acestora prin diverse programe si activitati handmade.

Desigur mai demult unii dintre voi ne-ati cunoscut si pe mediile de socializare ca si Sassy HandMade. Tot noi suntem, Sassy HandMade era mai mult axat pe activitati de hobby, ateliere cu copii si adulti si in special in crearea de crosetate, de la sepci pana la jucarii. Nu cred ca exista ceva ce se putea croseta si noi sa nu o fi facut. Desigur acum glumesc dar ani de zile pa partea comerciala era una dintre principalele noastre produse, produsele crosetate.

Si in acest an 2019 am fost onorati sa fim invitati la tarul de la Foter Fesztival 2019, dar fata de anii trecuti, in acest an am fost deja Fairy-Treasure si produsele noastre erau din lumea ZEROWASTE, pentru ca aceasta este drumul si visul nostru, de a proteja mediul inconjurator, de a oferi alternative oamenilor, de a oferi o gandire altfel si cei care ne viziteaza sa vada ca se poate si altfel, lucruruile nu sunt neaparat desu, nu trebuiesc aruncate, din acestea putem noi sau dumneavoastra crea noi obiecte astfel prelungind viata celor vechi, si evitand sa cream noi desemnati pentru statutul de desu.

Ce mai este pozitiv in aceasta gandire? Cheltuim mai putin, deci ne mai raman bani pentru noi si pentru alte nevoi pentru care pana acum nu a fost loc. Desigur la inceput nu vom simti si ne va fi greu. Dar uitati-va la noi, ca va putem spune cu mana pe inima si deschis, MERITA!

In acest an ne-am propus sa vindem in speical articole destinate domnisoarelor si doamnelor cum ar fi genti, posete, traiste, neseser si multe alte produse.

Daca nu ne-ai vazut, sau nu ai trecut prin zona? va invitam pe magazinul nostru unde vei putea regasi multe dintre produsele expuse la acest Festival. http://shop.fairy-treasure.ro

Daca ai idei pentru noi sau intrebari, nu ezita sa ne scrii contact@fairy-treasure.ro

Va pupam si va asteptam la urmatorul targ!

Leave a Reply

Close Menu

[elementor-template id=”574″]