si tu poti deveni partener - Fiary Treasure
Haida, hai in Maramures!

Haida, hai in Maramures!

Zilele Maramuresului „Haida, hai in Maramures!”, in perioada 17-19 mai, a fost un eveniment foarte drag unde ai regasit arta, istoria, mestesugul, pasiunea si dragostea in acealasi loc

SC Sass Boglarka SRL, cunoscut sub numele Fairy-Treasure, am fost onorati sa fim invitati la acest eveniment deosebit si important ata pentru comunicate cat si pentru viata de cultura si respectul pentru traditii.

 

O ocazie unica pentru a impartasi gandirea noastra si aceasta noua ideologie ZERO WASTE, de arata la lume ca se poate altfel, mai economic, mai ECO Friendly, si totul mai verde.

 

Un eveniment de succes intr-o locatie care nu putea fi mai potrivita, Muzeul Satului.

In cadrul evenimentului a fost o animatie spectaculoasa de programe dintre care amintimi cateva, asta pentru a va trezi interesul pentru anii ce urmeaza sa nu ezitati si sa nu ratati evnimentul din anul 2020:

Festivalul Dacilor Liberi, editia a V-a

Prezentarea cailor care au participat la proiectul „Drumul Unirii”

Targul de promovare „Bun de Maramures”, editia a II a

Targul tinerilor mestesugari

Acestea enumerate sunt doar cateva, cele care au avut loc la Muzeul Satului, desigur in cadrul editiei au fost mult mai multe programe culturale in diverse locatii din municipiul Baia Mare, cum ar fi concursurui, observatii astronomice, concerte si multe altele.

Noi speram din suflet ca si in anul 2020 vom fi acolo, si de ce nu haideti sa ne dam intalnire la urmatoarea editie si sa sarbatorim, invatam si observam lucruri noi. sa ne amintim de trecut, trecut care ne defineste in prezent.

Multumim Baia Mare

 

Leave a Reply

Close Menu

[elementor-template id=”574″]