Cei mai buni

Fairy Treasure

-

Tündér Kincs

You Dream it! We Make It !

Hello !

Bună! Ma bucur să ne cunoaștem, eu sunt Boglárka Sass., și daca vă întrebați de unde această idee de ce acest nume, vă povestesc pe scurt 🙂 

Ei bine in urmă cu câțiva ani am citit un interviu dat de managerul RETEXTIL din Pécs din Ungaria, și am devenit foarte entuziasmată. Activitățile HandMade fiind o parte a vieții mele de cel puțin 15 ani, o passiune care în mod fericit este și a copiilor, studiile și cercetările în tradițiile meșteșugărești, specialiarea în tehnica PatchWork precum în prelucrarea lânei, toate acestea conducând la  idea de a crea lucruri noi din materiale care de altfel ar deveni deșeuri și ar contamina mediul înconjurător m-a determinat să găsesc o soluție de a îmbina activitatea de HandMade, activitățile de hobby și dorința de a proteja mediul înconjurător de a face și crea ceva altfel. Am găsit oportunitate în cadrul programului Start Up Nation Romania,  și aceasta nouă viziune a fost primită în mod pozitiv. 

Un drum nou și greu se deschidea în fața mea pentru a vedea un vis transformat in realitate, și a deschide propriul meu atelierul de cusut. 

Ne dorim să putem oferi o gamă cât mai diversificată de produse, multe dintre acestea fiind unicate.

Dorim să oferim consultanță companiilor pentru a gasi soluții în vederea reducerii deșeurilor și creșterea astfel a profitabilității sau prin preluarea acestora în vederea de a crea noi obiecte și produse pentru uzul e zi cu zi.

Speram ca din ce în ce mai multe companii să aleagă soluții și produse oferite de noi și să devenim parteneri pe un PÎMÂNT pe care nu l-am moștenit de la părinți, ci l-am primit împrumut de la nepoți. 

Bogi

Manager, Fashion Designer, Secializare în tehnica PatchWork, putem spune că 15 de ani de activitate în domeniul HandMade, este garanția că în noi veți găsi partenerul pe care-l căutați

Echipa Fairy

Echipa care transformă visele în realitate. O echipă tânără, dinamică, passionată în domeniul Hand Made dar și în continuă dezvoltare, Dacă vrei să fi parte din echipa noastră, dorești să devii partener sau colaborator, nu ezitați să ne contactați! 

Zoli

Project manager, si persoana care are grija de imaginea noastra, de grafice unicate, fotografii de exceptie si o dezvoltare fara precedent! 

 

Etapele de parcurs

Just shoping

Business to Business

In functie de comenzi selectam materialele rebut preluate din alte fabrici de textile, le sortam, si decupam in functie de produs si design care intra in productie

Pregatim pentru fiecare produs toate piesele necesare, se incepe realizarea efectiva a produsului.

La final, pregatim produsul pentru livrare, desigur dupa ultimele ajustari, finisari si verificari

Livrarea se poate face in doua moduri, daca esti persoana fizica si ai comandat de pe site, cu ajutorul unui curier rapid vei primi in cel mai scurt timp cele comandate, DACA esti o persoana juridica si ai comandat in cantitati mai mari livrarea se va putea realiza de catre echipa noatra de livrari sau prin curier

- Aici Pentru Tine -

Ne gasesti si pe platforme de socializare

Close Menu