Cei mai buni

Fairy Treasure

-

Tündér Kincs

You Dream it! We Make It !

Hello !

Numele meu este Bogi

Bună Numele meu este Boglárka Sass, mama a două fete frumoase. În cadrul programului Start Up, am câștigat o licitație pentru a vedea un vis transformat in realitate, și a deschide propriul meu atelierul de cusut. 

Compania noastră mică și-a stabilit un obiectiv nemaipomenit de a nu lăsa niște deșeuri produse de marile industrii să ajungă în mediul înconjurătotr, astfel cu echipa mea mică de creație facem ca acestea să se transforme în lucruri pe care le iubești, să-ți dau și să-ți dai cu mult entuziasm. Produsele noastre poartă în principal semnele tehnicii de cusut patchwork”.

Așteptăm cu nerăbdare să vă întâmpinăm pe toată lumea pe site-ul nostru și sperăm să văsiți lucuri dragi pentru voi și cei dragi!

Bogi

Manager, Fashion Designer, Secializare in tehnica PatchWork, putem spuen ca  20 de ani de activitate in domeniul HandMade, este garantia ca la noi sigur veti gasi ceea ce va doriti.

Team for you

Echipa care aduc visele si creatiile la realitate. O echipa tanara, dinamica, passionata in domeniul Hand Made dar si in continua dezvoltare, Daca vrei sa fi parte din echipa noastra, nu ezita sa ne contactezi! 

Zoli

Project manager, si persoana care are grija de imaginea noastra, de grafice unicate, fotografii de exceptie si o dezvoltare fara precedent! 

 

Etapele de parcurs

Just shoping

Business to Business

In functie de comenzi selectam materialele rebut preluate din alte fabrici de textile, le sortam, si decupam in functie de produs si design care intra in productie

Pregatim pentru fiecare produs toate piesele necesare, se incepe realizarea efectiva a produsului.

La final, pregatim produsul pentru livrare, desigur dupa ultimele ajustari, finisari si verificari

Livrarea se poate face in doua moduri, daca esti persoana fizica si ai comandat de pe site, cu ajutorul unui curier rapid vei primi in cel mai scurt timp cele comandate, DACA esti o persoana juridica si ai comandat in cantitati mai mari livrarea se va putea realiza de catre echipa noatra de livrari sau prin curier

- Aici Pentru Tine -

Ne gasesti si pe platforme de socializare

Close Menu
×
×

Cart